Mitt hemmaområde är Skåne, men om ni är en grupp som önskar t ex en föreläsning med praktik, en heldags- eller tvådagarskurs eller något annat kommer jag till er! Vid önskemål kan vi sedan träffas en eller flera gånger för uppföljning/fördjupning. Begär offert.

Verksamhetens policy samt villkor

Generellt arbetar jag med löpande träffar (såsom meditationsträffar), utbildningar med regelbundna sammankomster, kurshelger med uppföljningar samt workshops/prova på-dagar med uppföljningar. Skälet till att jag inte aktivt marknadsför korttidskurser är att den som mediterar eller praktiserar qigong och/eller tai chi har gett sig ut på en lång resa. En kurs på några veckor där man ses en timme per vecka är ofta alltför kort! Men givetvis kan jag arbeta i kursform på förfrågan – detta bestämmer du/ni och allt är möjligt!

Cirka en månad före start faktureras aktuellt belopp. Vid avanmälan senare än två veckor före kurstillfället debiteras (el. återbetalas ej) beloppet. Vid avanmälan två till fyra veckor före kurstillfället debiteras (el. återbetalas) halva beloppet. Särskilda villkor gäller för utbildningarna, se information under fliken ”Ettårig utbildning med möjlighet att bygga vidare till instruktörskompetens”. Särskilda villkor kan också gälla för vissa arrangemang, vilket i så fall framgår av informationen.

Vid en anmälan har du tagit del av och godkänt ovanstående villkor.

Kommentera