Hela Livsbrunnens verksamhet kan sammanfattas i ett ord: energimedicin. I vår del av världen är kunskapen om energimedicinens kraft och vidd ännu liten, men den kommer att bli framtidens självklara friskvård. Inom exempelvis den kinesiska medicinen började den systematiseras för åtminstone 4 000 år sedan. Vår tids kvantfysiker har återfått insikten att allt som existerar, även vårt medvetande, består av påverkbar energi – och den som ligger i framkanten tillämpar detta tänkande i omsorgen om medarbetarna.

Meditation, mindfulness, qigong och tai chi – alla hör de till energimedicinens område och är utmärkta för både friskvård och för att ta hand om många fysiska och mentala problem. Jag skräddarsyr varje uppdrag och levererar det som kunden verkligen vill ha: medarbetare med en nyväckt fräschör, harmoni och medvetenhet om kropp och sinne. Detta får de genom handledd praktik, exempelvis på vecko- eller månadsbasis, samt genom de effektiva verktyg som jag ger dem för att de ska kunna arbeta på egen hand i vardagen. Och även om vi ses vid endast ett tillfälle, som på en må bra-dag, är mitt mål att alla som vill därefter ska kunna praktisera på egen hand.

Hörsalen, Malmö museer
Hörsalen, Malmö museer

Introduktionsföreläsning

Jag kommer till just ert företag/organisation och föreläser om vad energimedicin handlar om och vilka effekter den har. Om så önskas får medarbetarna samtidigt en praktisk introduktion till något eller ett par av områdena. Kontakta mig för mer information.

Lämna ett svar